De coureurs van Red Bull

In 2005 heeft Red Bull Racing vier coureurs in dienst, namelijk: David Coulthard, Christian Klien, Vitantonio Liuzzi en Scott Speed. In 2006 krijgt de Nederlandse Robert Doornbos een rol als testrijder en hij vervangt tijdens dit seizoen Christian Klien drie keer. Ook Adrian Newey wordt dit jaar aangetrokken. In 2007 worden de coureurs David Coulthard en Mark Webber bevestigd.

Een moeilijk jaar voor Red Bull

2010 is een moeilijk jaar voor het team. De auto waar ze mee rijden zit zo ver op zijn limiet dat hij regelmatig oververhit uitvalt. Toch wordt Mark Webber dat jaar derde, en Vettel zelfs eerste. Dit herhaalt zich in 2011. In 2012 en 2013 slepen beide heren wederom de punten binnen. Vettel wint zelfs 13 races en behaalt het kampioenschap met 397 punten met een flinke voorsprong op de nummer twee. Voor Mark is het zijn laatste jaar. Daniel Ricciardo sluit aan, maar door de nieuwe regelgeving is het jaar 2014 een stuk minder succesvol. Ricciardo wint nog wel drie races. In 2015 zijn de coureurs Daniel Ricciardo en Daniil Kvjat maar beide doen helaas niet mee met de top.

Max naar Red Bull

In 2016 wordt bekend dat Max bij Red Bull gaat rijden, hij vervangt Daniil Kvjat. Samen met Daniel Ricciardo blijven zij de vertegenwoordigers voor dit team, totdat Daniel Ricciardo in juli 2018 bekend maakt dat hij de renstal verlaat voor de overstap naar Renault. Hij wordt in eerste instantie vervangen door Pierre Gasly, maar op 12 augustus wordt hij teruggezet naar Toro Rosso en neemt Alexander Albon zijn plaats in.